Мільярдер Марк Кубан назвав головне правило свого успіху
Категорія
Економіка
Дата публікації

Мільярдер Марк Кубан назвав головне правило свого успіху

Мільярдер Марк Кубан назвав головне правило свого успіху
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий бізнесмен та інвестор Марк Кубан володіє мільярдним капіталом. Нещодавно він нарешті зізнався, яка праивло допомагає йому не втрачати голову від успіху.

Джерело: CNBC Make It

Мільярдер розповів про секрет, який дозволяє йому залишатися успішним

Ні для кого не секрет, що 22 роки тому Марк Кубан та разом з партнером по бізнесу продав компанію Broadcast.com за 5,7 мільярда доларів в акціях Yahoo. Однак ця успішна угода не одразу покращила життя інвестора.

За словами підприємця, після продажу компанії за мільярди доларів він полетів у Лас-Вегас, щоб відсвяткувати. Як стверджує Кубан, не втратити тоді голову йому допоміг простий принцип.

Наймудріша порада, яку я коли-небудь отримував, – це "живи як студент", – зізнався бізнесмен.

Марк Кубан звертає увагу на те, що усім багатим людям дуже важливо продовжувати вести стриманий спосіб життя, який допоможе уникнути чимало ризиків і невизначеності у фінансовому житті.

У електронному листі до CNBC Make It Кубан підтвердив, що "не сильно змінився після продажу моєї першої компанії" – залишив той самий автомобіль, будинок і навіть меблі.

Марк Кубан (фото — flickr.com)

Що важливо розуміти, експерти Forbes оцінюють капітал Марка Кубана у 4,5 мільярда доларів. Окрім того, він є одним із головних фанатів криптовалюти-жарта Dogecoin.

За словами Кубана, все-таки він інколи дозволяє собі витрачати кошти на предмети розкоші. Так, у 1999 році підприємець придбав приватний літак за 40 мільйонів доларів в Інтернеті.

Варто звернути увагу на те, що придбання бізнес-джету Gulfstream V досі очолює рейтинг найбільших транзакцій електронної комерції в Книзі рекордів Гіннеса. Що цікаво, бізнесмен доволі своєрідно пояснив цю покупку: "Оскільки актив, який я ціную найбільше, — це час, і це купило мені час". Він також відверто зізнався, що це була його мрія.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?