Мінфін поділився з українцями приємною новиною
Категорія
Економіка
Дата публікації

Мінфін поділився з українцями приємною новиною

Мінфін поділився з українцями приємною новиною
Джерело:  online.ua

Інститут міжнародних фінансів поліпшив позиції України в щорічному рейтингу якості взаємодії суверенних емітентів із міжнародними інвесторами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Мінфіну.

Зазначається, що цьогоріч оцінка України у сфері відносин з інвесторами зросла на 3,5 бала, збільшившись із 36,5 до 40 з максимальних 42-х.У Мінфіні прогрес пов'язують з початком проведення глобальних викликів з інвесторами і публікаціями розширених даних для аналізу на сайті міністерства.

"У нинішньому звіті IIF Україна стала однією з трьох країн разом з Ганою та Угорщиною з найбільшим прогресом у сфері якості поширення даних: оцінка відкритості зросла на 4 бали - з 32 по 36 із 44 максимальних. IIF зазначив у своєму звіті, що прогресу вдалося досягти завдяки частковому впровадженню обліку за методологією IMF GFSM 2001, оприлюдненню графіка погашення держборгу щоквартально і публікаціями графіка погашення валового зовнішнього боргу", - сказано в повідомленні.

 Варто зазначити, що в минулому році Інститут міжнародних фінансів також визнав найбільший прогрес України: оцінка практик України у сфері відносин з інвесторами зросла на 20 балів, збільшившись з 16 до 36,5 з максимальних 42-х.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в жовтні 2019 року в Україні пройде чергова індексація доходів громадян. Очікується підвищення окремих категорій виплат на суму близько 250 гривень. Збільшення торкнеться зарплат державних працівників, пенсій, допомоги по безробіттю і виплат при виробничих травмах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?