Міністр економіки Милованов повідомив українцям чудову новину
Категорія
Економіка
Дата публікації

Міністр економіки Милованов повідомив українцям чудову новину

Міністр економіки Милованов повідомив українцям чудову новину
Джерело:  online.ua

Міністр економіки Тимофій Милованов запевняє, що наразі Україна знаходиться "на межі економічного прориву". Про це він написав у Facebook, передає ONLINE.UA.

 "Ми на межі економічного прориву. Це відчувалося у всіх зустрічах у США. Люди, бізнес, інвестори, чиновники з інтересом дивляться на Україну, і всі визнають здатність нової влади змінити країну. Очікування високі, але всі хочуть трохи придивитися і точно переконатися", - пише міністр.

Окрім того, чиновник виділив чотири напрямки, які цікавлять людей і бізнес за кордоном і які потрібно вирішити Україні для успішного економічного розвитку.

"По-перше, наскільки самостійно новий уряд приймає рішення і чи немає тіньового уряду, що вступає в гру у критичні моменти. По-друге, чи буде судова реформа і реформа правоохоронних органів і не залишаться вони підконтрольні новій владі і спеціальним інтересам, як відбувалося завжди. По-третє, наскільки серйозно нова влада збирається боротися з власниками банків, які завдали шкоди платникам податків і клієнтам банків. По-четверте, чи однакові правила гри для всіх. Включно з питанням, чи відбудеться демонополізація і деолігархізація України, і всі олігархи будуть грати за однаковими правилами", - повідомив міністр.

Милованов каже, що запевнив усіх у позитивних відповідях на ці чотири питання. За його словами, якщо ми переконаємо світ, то Україна почне швидко розвиватися, нас заллють інвестиціями, а ми нарешті станемо успішними. Він наголосив, що шанс такий у нас є.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше директорка Світового банку в справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен звернулася до українського глави Володимира Зеленського та нагадала, що для України дуже  важливо продовжити співпрацю  з Міжнародним валютним фондом у найближчі три роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?