Міноборони наразі не бачить підготовки Росії до нового наступу на Київ
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони наразі не бачить підготовки Росії до нового наступу на Київ

Міноборони наразі не бачить підготовки Росії до нового наступу на Київ
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони України наразі не вбачає ознак підготовки Росією повторної атаки на Київ.

Джерело: Ганна Маляр в ефірі телемарафону

Міноборони не бачить небезпеки для Києва на даний момент

Дійсно паніка була посіяна дуже серйозна серед киян. Весь (минулий) вечір мені телефонувало ну дуже багато людей. Я була на зв'язку всю ніч щодо цього питання і з головнокомандувачем (Валерій Залужний -ред.) і з головою управління розвідки Кирилом Будановим. Станом на сьогодні такої інформації у нас немає, яка би свідчила про можливий от прямо сьогодні наступ (на столицю –ред.), - сказала Маляр.

Водночас Маляр наголосила: потрібно розуміти, що загроза Києву і всій території України є постійно.

Для ворога найпростіший та найшвидший спосіб встановити контроль над усією Україною — це захопити столицю. Тому треба усвідомлювати, що країна перебуває у стані війни, і такі ризики є постійно, — наголосила вона.

Маляр додала, що ворог може створювати і нагнітати такі панічні хвилі, як цього разу — у соцмережах досить швидко поширювали інформацію про можливу нову атаку ворога о четвертій ранку 28 травня.

Вона наголосила, що вперше ця інформація з’явилася в російських соцмережах, а вже потім її почали публікувати українські українські "небайдужі громадяни".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?