Міноборони РФ бреше про повний вихід російської армії з Херсона
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони РФ бреше про повний вихід російської армії з Херсона

Міноборони РФ бреше про повний вихід російської армії з Херсона
Джерело:  online.ua

Вдень 11 листопада Міністерство оборони Росії офіційно заявило, що абсолютно всі війська вийшли з Херсона і переправилися на лівий берег Дніпра. Влада РФ також стверджує, що їхні сили не понесли при цьому жодних втрат. Варто зазначити, що ввечері 10 листопада українські військові повідомляли, що на правому березі Дніпра залишається ще чимало росіян, тому нова гучна заява команди Шойгу — просто ще одна брехня.

Джерело: російське пропагандистське видання "РИА Новости"

Міноборони РФ запевняє, що росіяни повністю вийшли з Херсона

Під час перекидання на лівий берег Дніпра жодної одиниці військової техніки та озброєння на правому березі не залишено, всі російські військовослужбовці переправилися, втрат особового складу, озброєння, техніки і матеріальних засобів російського угруповання не допущено, - брешуть представники російського оборонного відомства.

Вони також додають, що відхід російських загарбників завершився о 5 ранку 11 листопада.

Що відомо про ситуацію на правому березі Дніпра у Херсонській області

Ввечері 10 листопада стало відомо, що солдати РФ частково відвели техніку та облаштовують рубежі оборони на лівому березі, однак все ще присутні на правому березі.

Можемо констатувати, що вони частково відводять свої озброєння та техніку, дійсно на лівому березі облаштовують рубежі оборони. Але і на правому березі вони ще є: і підрозділи, і рубежі оборони, і наявність зброї і техніки, — повідомила очільниця об’єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталя Гуменюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?