Велика перемога ЗСУ у Херсоні не буде останньою – ISW
Категорія
Україна
Дата публікації

Велика перемога ЗСУ у Херсоні не буде останньою – ISW

Велика перемога ЗСУ у Херсоні не буде останньою – ISW
Джерело:  online.ua

За словами американських аналітиків, українські військові заволоділи ініціативою на полі бою і перебувають в процесі забезпечення великої перемоги в Херсонській області, однак цей тріумф ЗСУ не буде останнім.

Джерело: ISW

Аналітики прогнозують нові перемоги ЗСУ після звільнення Херсона

Україна володіє ініціативою і перебуває в процесі забезпечення великої перемоги в Херсоні. Припинення вогню надасть Кремлю паузу, якої він відчайдушно потребує для відновлення російських сил. Велика українська перемога, що триває в Херсонській області, не буде останньою, - наголошують іноземні експерти.

Окрім того, наголошується, що команда Володимира Зеленського та геолокаційні кадри з соціальних мереж підтверджують, що протягом 10 листопада ЗСУ досягли успіхів на північний захід, захід і північний схід від міста Херсон і просунулися до 7 км в деяких районах.

За словами американських аналітиків, росіяни поки що відходять відносно організовано, і українські війська досягають очікуваних успіхів, не розбиваючи російські сили, як це було під час харківського контрнаступу.

Виведення російських військ займе певний час, і бої триватимуть по всій Херсонській області, оскільки українські війська просуваються вперед і стикаються з заздалегідь підготовленими російськими оборонними лініями, особливо навколо міста Херсона, - йдеться у звіті експертів ISW.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?