Путін залежний від Пригожина та Кадирова — ISW
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін залежний від Пригожина та Кадирова — ISW

Путін залежний від Пригожина та Кадирова — ISW
Джерело:  online.ua

Американські аналітики дійшли висновку, що російський диктатор Володимир Путіна наразі безпосередньо залежний від засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина та очільника Чечні Рамзана Кадирова.

Джерело:  ISW

Інститут вивчення війни (ISW) назвав, від кого залежний Путін

Іноземні експерти звертають увагу на те, що інформація про ганебні провали російського військового керівництва набуває соціальної динаміки.

За словами російських блогерів, жінки та родички військових РФ та мобілізованих своїми публічними заявами та скаргами також підтверджують провальний стан війни.

Цілком можливо, що неспроможність команди Сергія Шойгу належним чином вирішити ці системні проблеми та їхні першопричини буде стрімко нарощувати соціальну напругу.

Окрім того, наголошується, що група російських провоєнних силовиків почала нарощувати свій вплив зметою просування особистих інтересів в Росії та окупованій Україні, а не виключно для перемоги у війні.

Фінансист групи "Вагнер" Євген Пригожин підтвердив 6 листопада, що "Вагнер" відкриває в Курській і Бєлгородській областях навчальні та управлінські центри для народних ополченців, які будуть функціонувати поза межами Збройних сил Росії. Інший член партії "силовиків", чеченський лідер Рамзан Кадиров, як повідомляється, також намагається забезпечити собі бізнес-можливості на тлі російського вторгнення в Україну, - йдеться в повідомленні.

Також нещодавно з'явилася інформація, що глава Чечні і його польові командири розширюють бізнес-мережі на окупованих територіях.

На переконання американських аналітиків, Пригожин, і Кадиров залишаються незалежними фігурами в Росії через залежність Путіна від їхніх сил в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?