Міноборони РФ повідомило про одного загиблого з крейсеру "Москва"
Категорія
Світ
Дата публікації

Міноборони РФ повідомило про одного загиблого з крейсеру "Москва"

Міноборони РФ повідомило про одного загиблого з крейсеру "Москва"
Джерело:  online.ua

Міноборони РФ заявило, що екіпажу знищеного крейсера «Москва» загинула лише одна людина та ще 27 — безвісти зникли. Врятували нібито решту 396 членів екіпажу.

Джерело: росЗмі

В РФ заявили про одного загиблого моряка з крейсеру

Із членів екіпажу крейсера "Москва" загинула одна людина, заявили в Міноборони РФ. З крейсера "Москва" було евакуйовано 396 членів екіпажу, додали у відомстві, - повідомили російські ЗМІ.

При цьому, Міноборони РФ заявляє, що «абсолютна більшість» офіцерів, мічманів та матросів-контрактників крейсера «Москва» хочуть продовжити службу на кораблях чорноморського флоту.

Там додали, що низка військовослужбовців з крейсера, які «побажали перевестися в інші гарнізони», будуть продовжувати службу на кораблях інших флотів.

Важливо зазначити, що секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що на російському крейсері «Москва» врятувалися лише 58 людей.

Ми не можемо це стверджувати, але попередньо виходить, що так. Але вони це приховують. Всього було на крейсері 510 осіб. Але якщо людини немає, нема що ховати, не потрібно проводити якусь церемонію. Пропав безвісти, зник. Ось така політика у росіян, - сказав Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?