Росіяни запропонували "зелений коридор" з Азовсталі та одразу його обстріляли
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни запропонували "зелений коридор" з Азовсталі та одразу його обстріляли

Росіяни запропонували "зелений коридор" з Азовсталі та одразу його обстріляли
Джерело:  online.ua

Російські війська в Маріуполі запропонували відкрити “зелений коридор” для евакуації цивільних з заводу Азовсталь. Одночасно з цим вони розпочали обстріл заводу з Градів.

Джерело: радник мера Маріуполя Петро Андрющенко

Росіяни запропонували евакуацію з Азовсталі одночасно з обстрілами

Росіяни з ранку почали обстріл території Азовсталі з РСЗО “Град”. Одночасно запропонувавши “зелений коридор”, - повідомив Андрющенко.

Він зазначив, що пропаганда РФ обирає шлях замовчування перебування понад 1000 цивільних на заводі, яких в першу чергу обстрілюють. Також російська пропаганда фіксувала обстріл запропонованого «зеленого коридору», сказав він.

Зелений коридор росіян - коридор смерті. МраZоти. Лють. Просто лють, - сказав Андрющенко.

Нагадаємо, що 21 квітня президент держави-агресора наказав міністру оборони РФ Сергію Шойгу скасувати штурм» промислової зони біля заводу Азовсталь у Маріуполі, назвавши його "недоцільним".

Сьогодні, 22 квітня, стало відомо, що РФ не відмовилася від штурму Азовсталі і планує залучити росгвардійців та структури ФСБ РФ для подальшого наступу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?