Міноборони України розкрило тактику армії РФ на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони України розкрило тактику армії РФ на Донбасі

Міноборони України розкрило тактику армії РФ на Донбасі
Джерело:  online.ua

За словами речника Міноборони України Олександра Мотузяника, армія РФ застосовує тактику “випаленої землі” на Сході, нищить авіацією і артилерією територію, щоб потім туди увійшли її війська, однак українським бійцям вдається успішно відбивати атаки противника.

Джерело: медіацентр "Україна — Укрінформ"

Мотузяник розповів про тактику ворога на Донбасі

Як стверджує представник оборонного відомства, загарбники продовжують вести інтенсивний вогонь тактичними ракетними комплексами та авіацією вздовж усієї лінії бойового зіткнення, зокрема у Донецькому операційному районі та на Слов’янському напрямку.

Ворог застосовує тактику “випаленої землі” практично скрізь, і у Сєвєродонецьку, і у Бахмуті, так робив у Попасній, Маріуполі — просто нищить авіацією і артилерією територію, щоб потім туди увійшли їхні війська. Щоправда незрозуміло, що далі вони будуть робити з цією територію. Але Збройні сили України успішно відбивають наступальні дії, і маємо абсолютну впевненість, що наші дії будуть успішними і надалі, - наголосив Олександр Мотузяник.

За його словами, наші воїни продовжують успішно завдавати втрат армії РФ. Так, згідно з останніми даними, протягом минулої доби на Донецькому та Луганському напрямках ЗСУ змогли відбити 11 атак ворога, знищили шість танків, десять одиниць бойової броньованої та шість одиниць автомобільної техніки.

Підрозділи Протиповітряної оборони ЗСУ збили безпілотний літальний апарат типу “Орлан-10” та ворожий літак Су-25. Авіаційні та зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил знищили чотири ворожі крилаті ракети, - розповів Мотузяник.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?