Окупанти поцілили у школу в Сєвєродонецьку — є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти поцілили у школу в Сєвєродонецьку — є загиблі

Окупанти поцілили у школу в Сєвєродонецьку — є загиблі
Джерело:  online.ua

Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що військові кремлівської окупаційної армії обстріляли школу у Сєвєродонецьку, в якій переховувались сотні місцевих жителів. Внаслідок обстрілу щонайменше троє людей загинули.

Джерело: Facebook-сторінка Сергія Гайдая

Наслідки обстрілу школи у Сєвєродонецьку 

Зранку орки з артилерії поцілили в Сєвєродонецьку школу, де в укритті знаходилися люди. Більше 200 осіб, багато дітей. Троє дорослих загинули на місці, - повідомив Гайдай.

Очільник ОВА зазначив, що правоохоронці наразі намагаються перевезти людей до іншого укриття.

Прошу, якщо ви залишилися в місті - постійно знаходьтеся в укриттях, - зазначає керівник області.

Російські війська продовжують знищувати українські міста у Луганській області, зокрема Сєвєродонецьк. Проте українські військові продовжують тримати оборону регіону.

За словами Гайдая, за останню добу загинули понад 10 людей. Щільність обстрілів не дозволяє обстежити території.

За словами Гайдая, українські військові забезпечені всім необхідним та утримують фронт.

Також він додав, що через активні бойові дії евакуація мирного населення значно ускладнюється. Проте за допомогою броньованих машин місцева влада, правоохоронці і волонтери продовжать вивозити людей.

Також у Луганській області відкрили три точки для випікання хліба, а також регіон скоро отримає нові ємкості, фільтри та систему очищення для води, машини швидкої допомоги.

За інформацією угруповання Об'єднаних сил, на Донбасі за минулу добу від ворожих обстрілів загинуло близько 20 цивільних та ще щонайменше 50 - отримали поранення.

За оперативною інформацією, під ворожими обстрілами загинуло близько 20 мирних жителів та щонайменше 50 осіб поранено. Попередньо, кількість жертв в Сєвєродонецьку, Авдіївці, Лисичанську, Мар’янці, інших містах і селах може бути набагато більшою, інформація уточнююється. Тривають рятувально-пошукові роботи, які ускладняються авіанальотами, інтенсивними ракетними ударами й артилерійськими обстрілами противника, - зазначається у повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?