Міноборони спростувало фейк про мобілізацію українок та заборону виїзду жінок за кордон
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони спростувало фейк про мобілізацію українок та заборону виїзду жінок за кордон

Міноборони спростувало фейк про мобілізацію українок та заборону виїзду жінок за кордон
Джерело:  online.ua

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр спростувала фейк про мобілізацію українок та заборону виїзду жінок за кордон, який вигадала та активно поширює російська пропаганда.

Джерело: Фейсбук-сторінка Ганни Маляр

Міноборони спростувало фейк про мобілізацію жінок в Україні

Ганна Маляр звертає увагу на те, що в російському медіапросторі вкотре запустили фейк про мобілізацію жінок в Україні. За словами представниці Міноборони, цей фейк підхопили й українські журналісти.

Так, це тема, яка дасть багато переглядів, але не треба на цьому спекулювати під час війни.
Що ж насправді?

з 24 лютого жодної жінки примусово в нас не мобілізували, як власне і до того - з 2014 року;станом на зараз в ЗСУ немає потреби у примусовій мобілізації жінок;жодних обмежень, пов'язаних з мобілізацією, для перетину кордону щодо жінок немає і станом на зараз такі обмеження не плануються, - наголосила Ганна Маляр.

Фото - скриншот

Чоловіків із "Придністров'я" агітують підписувати контракт армією РФ — розвідка

За словами українських розвідників, у так званій "ПМР" чоловіків агітують підписувати контракт із ЗС РФ.

На території так званої "придністровської молдавської республіки" проводиться широка агітація щодо вступу на військову службу за контрактом до лав ЗС РФ. Оголошення про набір публікуються в усіх ЗМІ, розповсюджуються через поштові скриньки та розміщені у місцях загального користування, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?