Мінські переговори: Зеленський несподівано змінив своє рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Мінські переговори: Зеленський несподівано змінив своє рішення

Мінські переговори: Зеленський несподівано змінив своє рішення
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський вважає, що участь начальника Генерального штабу, головнокомандувача Збройних сил генерал-лейтенанта Руслана Хомчака у переговорах Тристоронньої контактної групи у Мінську наразі не на часі, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.

Вказано, що дане рішення було ухвалене після додаткових консультацій.

Зазначається, що Генштаб ЗСУ на зустрічі ТКГ 5 червня у підгрупі з безпеки буде представлено заступником командувача ООС генералом-майором Богданом Бондарем.

 "Руслан Борисович Хомчак продовжить брати участь у консультаціях з підготовки позиції української делегації у ТКГ", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 4 червня президент України у Брюсселі на спільній прес-конференції з генеральним секретарем Єнсом Столтенбергом заявив, що начальник Генерального штабу Руслан Хомчак візьме участь у засіданні Тристоронньої контактної групи, на якому буде озвучено нові пропозиції української сторони.

Як повідомляв ONLINE.UA, начальник Генерального штабу ЗСУ Руслан Хомчак стверджує, що не знав президента Володимира Зеленського до виборів. За його словами, вони особисто познайомилися після його перемоги у другому турі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?