Між кадирівцями та дагестанцями у Запорізькій області сталася масова стрілянина — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

Між кадирівцями та дагестанцями у Запорізькій області сталася масова стрілянина — Генштаб

Між кадирівцями та дагестанцями у Запорізькій області сталася масова стрілянина — Генштаб
Джерело:  online.ua

У Запорізькій області у тимчасово окупованому селищі Михайлівка сталася стрілянина між кадирівцями та дагестанцями. З обох сторін загинуло більше 20 людей.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Дагестанці та кадирівці влаштували стрілянину на Запоріжжі

Генштаб повідомляє, що в Михайлівці Запорізької області під час зйомок російськими пропагандистами ролика за участю високопоставленого кадирівського командира сталася словесна суперечка між кадирівцями та дагестанцями.

Під час суперечки обидві сторони конфлікту відкрили один по одному вогонь із стрілецької зброї.

В ході сутички одному з окупантів було нанесено поранення несумісні з життям, що призвело до відкритого протистояння між підрозділами із застосуванням гранатометів, гранат та стрілецької зброї.

У результаті протистояння, успіх в якому отримали дагестанці, з обох сторін зафіксовано понад 20 вбитих та 40 поранених окупантів. Командира кадирівського підрозділу покарали, відправивши на передові позиції.

Ситуація на окупованих територіях

Також у Генштабі ЗСУ зазначили, що окупанти З продовжують проводити приховану мобілізацію на тимчасово окупованих територіях.

У місті Старобільськ Луганської області окупаційна псевдовлада зобов’язала усіх чоловіків на державних підприємствах пройти медичну комісію та стати на військовий облік.

Росія продовжує незаконну інтеграцію населення тимчасово окупованих територій України до свого культурно-освітнього простору.

Російська окупаційна адміністрація організувала навчальний процес за російською програмою, відкривши школу в Бехтерах Херсонської області, де зобов’язала навчатися дітей з населених пунктів Облої, Тендрівське, Збур’ївка та Новочорномор’я.

Батьків залякують адміністративною відповідальністю за пропуски навчального процесу.

Читайте також:

  • Кадирівці зганьбились імітацією бою з українськими військовими — відео

  • Що сталося з другом Кадирова Делімхановим — відповідь Подоляка

  • Поранення друга Кадирова. Глава Чечні запанікував й екстрено звернувся до ГУР

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?