Міжнародний комітет Червоного Хреста тимчасово припинив роботу в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Міжнародний комітет Червоного Хреста тимчасово припинив роботу в Україні

Міжнародний комітет Червоного Хреста тимчасово припинив роботу в Україні
Джерело:  online.ua

Міжнародний Комітет Червоного Хреста тимчасово припинив свою роботу в Україні з міркувань безпеки.

Джерело: Reuters

Оновлено: Червоний Хрест повідомив, що у зв'язку з сьогоднішніми ракетними атаками по містам України працює у посиленому режимі, надаючи допомогу постраждалим.

Партнери по міжнародному руху Червоного Хреста також продовжують працювати на території України, аби спільними зусиллями допомогти якомога більшій кількості людей.

МКЧХ призупинив роботу в Україні

Про це повідомив речник організації після того, як Росія обстріляла ракетами міста по всій Україні.

З міркувань безпеки наші команди призупинили сьогодні роботу, — сказав прес-секретар.

Норвезька рада у справах біженців також повідомила, що вона призупинила свою допомогу, доки її не буде безпечно відновити.

Ракетний обстріл України

Нагадаємо, що російські війська станом на 12.00 10 жовтня запустили по Україні понад 80 ракет, 45 з них збили українські сили ППО. Також знищено 9 із 12 дронів-камікадзе Shahed-136.

Під обстріл потрапили Київ, Львів, Запоріжжя, Харків, Вінниця, Тернопіль, Дніпро, Миколаїв.

Наразі відомо про пошкодження 11 важливих інфраструктурних обʼєктів у восьми регіонах і місті Києві. Деякі області знеструмлено, попереджають про можливі тимчасові перебої зі світлом, водою та звʼязком.

Масований обстріл станом на 12 годину забрав життя 10 людей по всій Україні, близько 60 людей отримали поранення внаслідок ракетних ударів. Відомо про 5 загиблих та 51 постраждалого внаслідок ранкового обстрілу Києва.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?