Мобілізовані в Бєлгородській області РФ відкрили стрілянину на військовій базі
Категорія
Світ
Дата публікації

Мобілізовані в Бєлгородській області РФ відкрили стрілянину на військовій базі

Мобілізовані в Бєлгородській області РФ відкрили стрілянину на військовій базі
Джерело:  online.ua

15 жовтня на полігоні Західного військового округу в Бєлгородській області громадяни "однієї з країн СНД" обстріляли "добровольців". За офіційними даними загинуло 11 людей, поранено 15.

Джерело: Міноборони РФ, соцмережі

На російському полігоні сталася стрілянина

У міністерстві заявили, що на полігоні Західного військового округу в Бєлгородській області двома громадянами однієї з країн СНД скоєно "терористичний акт".

У Міноборони РФ заявили, що під час заняття з вогневої підготовки з «добровольцями», яких готують до відправлення в Україну, "терористи" обстріляли зі стрілецької зброї особовий склад підрозділу.

За офіційними даними загинуло 11 людей, ще 15 госпіталізували з пораненнями різної тяжкості.

Місце військового полігону (фото - скриншот)

За іншими даними, загинуло 22 людей, поранення отримали 16. Стріляло троє людей, двох із яких убили під час затримання, а одному вдалося втекти.

Також за неофіційними даними, вогонь з кулеметів відкрили два таджики. Конфлікт нібито виник на релігійному ґрунті.

Джерело серед родичів мобілізованих повідомило, що стрілянина в Бєлгородській області сталася на полігоні в селищі Солоті.

Раніше на цьому полігоні перебували понад 100 осіб із Брянської області, які відмовлялися від відправки під Лиман Донецької області. Військове керівництво понад тиждень намагалося вмовити їх вирушити на штурм міста.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?