ЗСУ на сході України взяли в полон мобілізованих 12 днів тому росіян
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ на сході України взяли в полон мобілізованих 12 днів тому росіян

ЗСУ на сході України взяли в полон мобілізованих 12 днів тому росіян
Джерело:  online.ua

Під час контрнаступу Збройних сил України на східному фронті в полон потрапила велика кількість нещодавно мобілізованих росіян. Деякі з них пробули на фронті всього 12 днів.

Джерело: СБУ

ЗСУ взяли в полон нещодавно мобілізованих росіян

СБУ повідомляє, що під час контрнаступу ЗСУ на східному фронті у полон потрапила велика кількість нещодавно мобілізованих росіян. Частина з них – «провоювала» 12 днів.

13 сентября прибыл в Миллерово, сдался в плен 25 сентября, воевал 12 дней, – розповідає слідчим СБУ житель Удмуртскої республіки.

За словами СБУ, він шокований тим, як вправно українські захисники нищать російських солдатів і каже, що його взвод «поклали» за 1 хвилину.

Мы увидели людей вооруженных нормально, обученных нормально, у каждого второго рация, у всех тепловики, у всех прицелы ночного видения… Они перестреляли целый взвод за 1 минуту. За 1 минуту погибли 20 человек! – бідкається окупант.

Тепер він вважає, що «лучше в тюрьме сидеть живым, чем в украинской земле лежать мертвым».

Російські окупанти економлять боєкомплекти

У новому перехопленні СБУ, військові РФ розповідають про те, що економлять боєкомплекти, а їхні коригувальники наводять вогонь по своїх.

С каждым днем все хуже, хуже, людей меньше, меньше. Тебе дают ББК меньше и меньше. Раньше стреляли по 10-ть, по 20-ть. Сейчас – 3-4 ракетки, пук-пук-пук. Хохлы: та-та-та-та-та, а мы пук-пук в ответ… - описує своїй дружині ситуацію на фронті рашист.

Він каже, що росіяни намагаються перехопити ініціативу на полі бою, але ЗСУ не дають цього зробити і просто «пачками» нищать загарбників.

Опять сегодня старую позицию штурмовали. Опять всех наших положили хохлы. Хотели вернуть назад… Всех положили. 200-е, 300-е. Захлебнулась атака. Приказал зам комбата: отбить обратно позиции. Мы тут мясо… - каже військовий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?