Мобілізованих в Росії почали готувати до війни страйкболісти
Категорія
Світ
Дата публікації

Мобілізованих в Росії почали готувати до війни страйкболісти

Мобілізованих в Росії почали готувати до війни страйкболісти
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися російський опозиційним журналістам, у Самарській області Росії бойову підготовку мобілізованих делегували місцевій федерації страйкболу.

Джерело: російське видання "Медіазона"

Страйкболісти готують мобілізованих до війни в Україні

За словами очільника місцевої федерації страйкболу Антона Птічкіна, через інструкторів пройшли вже 600 осіб.

Окрім того, наголошується, ще декілька сотень мобілізованих мають намір навчити перед відправкою на фронт найближчим часом.

Птічкін стверджує, що тренування стартували у жовтні. Він також запевняє, що заняття проводять інструктори, які "пройшли війну в Україні".

Мобілізовані потрапляють до страйболістів із частин, у які їх розподілили з військкоматів. Заняття з бойової підготовки проходять на полігонах 2-ої загальновійськової гвардійської армії та на базі самої федерації страйкболу. Графіки тренувань узгоджуються з командирами частин. Мобілізованих навчають тактиці, наданню першої допомоги, евакуації товаришів по службі під вогнем противника, облаштуванню позиції, а також веденню бойових дій в умовах пересіченій місцевості та міської забудови, - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, оцінити якість такої підготовки неможливо, хоча мобілізованих, мовляв, навіть "навчають", як поводитися під мінометними обстрілами.

Фото - скриншот

Птічкін додає, що новобранців обстрілюють страйкбольним мінометом із наповнювачем - кульками або горохом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?