У Росії почали активно готуватися до "нападу" України — фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії почали активно готуватися до "нападу" України — фото

У Росії почали активно готуватися до "нападу" України — фото
Джерело:  online.ua

У Бєлгородській області Росії почали активно будувати оборонну "засічну лінію", яку також називають "лінією Вагнера", оскільки, мовляв, готуються до ймовірного "нападу" з боку України. Цю інформацію уже офіційно підтвердив губернатор регіону В'ячеслав Гладков.

Джерело: Телеграм-канал  В'ячеслава Гладкова

У Бєлгородській області Росії готуються до "нападу" України

Я кажу про формування бєлгородської лінії – бєлгородська засічна лінія, - заявив губернатор області.

Окрім того, він уже оприлюднив фотографії будівництва.

Фото — telegram.org

Що важливо розуміти, "засічна лінія" – система оборонних споруд, яку в XVI-XVII століттях створювали на південних і східних рубежах тодішніх російських територій для захисту від кримських набігів.

Під час пресконференції Гладков також почав стверджувати, що чиновники у регіоні останні декілька місяців активно займаються укріпленням рубежів.

Фото — telegram.org

Пропагандисти поцікавилися у нього, чи можливий напад України на область, він відповів так:

Мені не хотілося б драматизувати ситуацію. Тому що я розумію, що кожне моє слово можна транслювати в рамках контексту по-різному. Але в будь-якій справі ми завжди розглядаємо кілька варіантів розвитку подій: оптимістичний, песимістичний і середній. Тому ми готуємося до різних варіантів. Сподіваюся, песимістичні варіанти нам не знадобляться, але ми їх активно розглядаємо, - заявив Гладков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?