У Міноборони з іронією відреагували на прогнози щодо зупинення контрнаступу ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони з іронією відреагували на прогнози щодо зупинення контрнаступу ЗСУ

У Міноборони з іронією відреагували на прогнози щодо зупинення контрнаступу ЗСУ
Джерело:  online.ua

Дедалі більше іноземних військових аналітиків та експертів заявляють про те, що воєнні дії на фронті в Україні тимчасово зупиняться у зв'язку з погодними умовами взимку. На усі ці прогнози вирішили відреагувати представники Міноборони України — вони зробили це у своєму стилі, з гумором.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони України

У Міноборони відповіли на прогнози щодо зупинення контрнаступу ЗСУ

Ті, хто зараз говорить про можливу "паузу в бойових діях" через морози взимку, напевно, ніколи не засмагали в січні на південному березі Криму, – іронічно зазначило керівництво українського оборонного відомства.

Україна має намір деокупувати Крим

За словами очільника Офісу Президента Андрія Єрмака, російський диктатор Володимир Путін та представники його команди не пропонували Україні зробити паузу у війні. Після цього Єрмак натякнув на підготовку до звільнення Криму.

Ця війна триває. Я впевнений, що кампанія з повернення Криму відбудеться, – наголосив представник команди Володимира Зеленського.

До слова, як вважає заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов, повернутися до Криму нашим військовим вдасться до кінця грудня 2022 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?