Українським морпіхам вдалося втекти з полону росіян
Категорія
Україна
Дата публікації

Українським морпіхам вдалося втекти з полону росіян

Українським морпіхам вдалося втекти з полону росіян
Джерело:  online.ua

Як повідомив народний обранець Ігор Копитін, українських морпіхів-розвідників вдалося повернути на підконтрольну Україні територію, організувавши їхню втечу з полону.

Джерело: Фейсбук-сторінка  Ігора Копитіна

Українські морпіхи втекли з полону окупантів

Нардеп вирішив поділитися з українцями подробицями порятунку морпіхів-розвідків, яких на днях вдалося повернути з російського полону, та з якими зустрічався як представник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

За словами Копитіна, історія визволення українських героїв варта того, щоб про неї зняли фільм.

Хлопці під час бойових дій потрапили в полон до російських окупантів. Їх утримували на непідконтрольній наразі території України. Про це дізналися у Командуванні ВМС та морської піхоти, де вирішили спланувати операцію, щоб спробувати витягнути хлопців з полону, бо своїх не кидаємо. В результаті вдалося організувати втечу розвідників з полону, а потім переправити їх на підконтрольну Україні територію. Наразі хлопці у безпеці та їх життю нічого не загрожує, - розповів Копитін.

Народний обранець також звернув увагу на те, що участь у операції зі звільнення морпіхів брав "кіборг" та захисник "Азовсталі" Артем Дибленко, який нещодавно сам повернувся з ворожого полону.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно керівництво Військово-морських сил ЗСУ офіційно підтвердило, що в результаті проведених заходів під керівництвом ВМС "з окупованої території було виведено трьох військовослужбовців окремого батальйону морської піхоти".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?