Молдова у червні закриє повітряний простір — яка причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Молдова у червні закриє повітряний простір — яка причина

Молдова у червні закриє повітряний простір — яка причина
Джерело:  online.ua

Повітряний простір Молдови на початку червня буде закритий. Це пов’язано з проведенням у Кишиневі саміту Європейської політичної спільноти.

Джерело: молдовське Управління цивільної авіації

У Молдові пройде саміт Європейського політичного співтовариства

З метою забезпечення авіаційної безпеки з 00:00 1 червня до 07:00 2 червня будуть заборонені всі польоти цивільних повітряних суден у всьому повітряному просторі Республіки Молдова, за винятком офіційних повітряних суден, – йдеться в повідомленні.

Окреме обмеження встановлене для цивільних безпілотників: їм заборонять входити в повітряний простір Молдови з 00:00 31 травня до 07:00 2 червня. Влада поінформувала про обмеження авіакомпанії, аби вони могли спланувати маршрут.

Також Управління цивільної авіації Молдови повідомило про обмеження на стоянку автомобілів в аеропорту Кишинева з 15 травня, а також просить громадян заздалегідь спланувати графік руху протягом 31 травня, 1 і 2 червня.

Заходи безпеки, які будуть застосовуватися під час саміту ЄПС, відповідають міжнародним стандартам, будуть вводитися поступово і будуть більш гнучкими, щоб звести до мінімуму незручності для громадян, — запевняється в повідомленні.

З 15 травня до 25 травня автостоянка біля Міжнародного аеропорту Кишинева працюватиме в особливому режим. У цей час паркування автомобілів на нижніх поверхах буде заборонено.

Окрім цього в Кишиневі певний час буде заборонена стоянка в максимально охоронних периметрах.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?