Транзит влади. Хто міг би стати спадкоємцем Путіна та чому цей процес досі не запущений — відповідь експерта
Категорія
Україна
Дата публікації

Транзит влади. Хто міг би стати спадкоємцем Путіна та чому цей процес досі не запущений — відповідь експерта

Транзит влади. Хто міг би стати спадкоємцем Путіна та чому цей процес досі не запущений — відповідь експерта
Джерело:  online.ua

Експерт з міжнародних енергетичних та безпекових відносин та президент глобалістики "Стратегія XXI" Михайло Гончар в етері online.ua розповів про транзит влади у Росії та чому нинішній режим може скинути Путіна.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Дії Путіна мають катастрофічні наслідки для режиму

Михайло Гончар зазначив, що ще минулого року у Росії мав би бути запущений транзит влади. Путін мав би визначити свого спадкоємця. Йшла мова про те, що цим спадкоємцем стане син найближчого його соратника Миколи Патрушева — Дмитро.

По ідеї транзит мали запустити ще минулого року, проте цього не сталося. І досі нічого не відбувається. Я думаю, що Патрушев образився, оскільки домовлялись про один сценарій, а відбувається зовсім інше, — розповів експерт.

За його словами, Патрушев як ніхто бачить, що ситуація не просто заходить у глухий кут, вона несе катастрофічні наслідки для режиму. Тому потрібно рятувати режим.

На думку Гончара, між учасниками режиму специфічні відносити і "вони можуть легко пожертвувати основною фігурою на шахівниці короля для порятунку режиму".

Або ти Путін працюєш за тим алгоритмом, який був намічений раніше, мається на увазі щодо транзиту влади, тому що потрібно рятувати режим, змінити його імідж, — додав президент глобалістики “Стратегія XXI”.

Опозиціонер спрогнозував вбивство Путіна російськими елітами

Російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко дійшов висновку, що нещодавно злита розмова продюсера Йосифа Пригожина та мільярдера Фархада Ахмедова свідчить про те, що російські еліти насправді розлючені діями диктатора Володимира Путіна та навіть можуть наважитися його вбити, якщо ЗСУ досягнуть ще більших успіхів на фронті.

На переконання Ігоря Яковенка, очільник Кремля не зможе дожити до суду, оскільки уже налаштував проти себе більшу частину оточення.

Журналіст також зазначає, що протягом 20 років, які диктатор перебуває при владі, він встиг ліквідувати або вигнати з країни усіх політиків, які могли б кинути йому виклик.

Однак існує висока ймовірність того, що хтось серед російської еліти наважиться вбити Путіна, коли українські воїни почнуть здобувати вирішальні перемоги на цій війні.

В оточенні Путіна страх перед відплатою, яка буде загрожувати, дуже сильно переважить страх перед Путіним. Тоді, я думаю, режим впаде. Швидше за все, Путін не доживе до суду. Вважаю, що йому не дадуть дожити до нього, – прогнозує Ігор Яковенко.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?