Монатік не міг поділити з Лободою 100 доларів за популярний трек
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Монатік не міг поділити з Лободою 100 доларів за популярний трек

Монатік не міг поділити з Лободою 100 доларів за популярний трек
Джерело:  online.ua

Майже 10 років томуросійська гастролерка Світлана Лобода випустила трек "40 градусов", якому за лічені місяці вдалося стати справжнім хітом. Не так вже й багато людей знають, що цю пісню для артистки написав Монатік. Що цікаво, тоді він був ще нікому невідомим сонграйтером та просив за свою роботу 500 доларів, однак Лобода не хотіла платити йому ці гроші.

Джерело: "Позаочі"

 Монатік розповів, як торгувався з Лободою за трек "40 градусов"

Сольна кар'єра Монатіка стартувала 10 років тому. Тоді ж йому вдалося досягти великого успіху у сфері сонграйтингу (написання пісень). Його трек з робочою назвою "Нравится" дуже сподобався Світлані Лободі, яка тоді уже була вкрай відомою співачкою

"Одним з неймовірних досягнень у моєму житті як автора було написання пісні "40 градусов". Коли Світлана обрала цю пісню собі в репертуар, для мене це був топ мрій", – зізнається Монатік.

Окрім того, він не приховує, що станом на 2011 рік хотів за свою пісню серйозні гроші. Команді Світлани Лободи він заявив, що хоче отримати за потенційний хіт 500 доларів, однак артистка погоджувалася заплатити лише 400.

Монатік відмовився від цієї пропозиції зірки та наступні дві години кусав лікті. Однак трек так сподобався Лободі, що вона вирішила все-таки погодитися на умови нікому невідомого сонграйтера.

"Потім дві години сидів над телефоном і все сподівався, що таки передзвонять. І вже був готовий віддавати за 400, але передзвонили й сказали, що заберуть за 500", – розповідає співак.

Що цікаво, зараз, як стверджує сама Світлана Лобода, за кожну пісню вона готова платити від 3 до 7 тисяч доларів.

Нагадаємо, що в Україні багато відомих сонграйтерів. зокрема, реп-виконавиця Alyona Alyona досі продає пісні відомим колегам, серед яких і Монатік, і Тіна Кароль, і Alekseev. За один хіт вона просить декілька тисяч доларів. А співачка Jerry Heil, до прикладу, часто пише для Володимира Дантеса.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?