MONATIK вразив кавером на пісню Скрябіна "Старі фотографії"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

MONATIK вразив кавером на пісню Скрябіна "Старі фотографії"

MONATIK вразив кавером на пісню Скрябіна "Старі фотографії"
Джерело:  online.ua

Важко знайти хоча б одного українського меломана, який ніколи б не чув пісня талановитого музиканта Кузьми Скрябіна "Старі фтографії". Як виявилося, давнім прихильником цієї композиції є відомий артист Дмитро Монатік. Кавер саме на неї став початком масштабного музичного промо від творців фільму "‎‎Я, "Побєда" і Берлін".

Джерело: Фейсбук-сторінка Монатіка

MONATIK представив кавер-версію пісні "Старі фотографії"

Варто звернути увагу на те, що така подія відбулася вперше в історії українського кіно. Окрім Монатіка ще інші відомі музиканти записали кавери-версії 16 пісень культового українського гурту "Скрябін".

Цими треками можна буде насолодитися в пригодницькому роуд-муві "‎‎Я, "Побєда" і Берлін", знятому кінокомпанією Star Media за мотивами однойменної книги Андрія Кузьменка - це підтвердила пресслужба фільму.

Як же я люблю цю пісню! Ми відчували величезну відповідальність і хвилювання під час роботи над цим твором. Велика честь його виконувати. Дякуємо за довіру всім творцям фільму за книгою геніального Кузьми Скрябіна. Я з нетерпінням чекаю "Я "Побєда" і Берлін", – прокоментував свою нову роботу MONATIK.

Кавер-версія пісні "Старі фотографії" від MONATIK: слухайте онлайн

Як користувачі мережі реагують на кавер від Монатіка:

  • До зустрічі у кінотеарах 24 березня!;

  • Дуже класно, мені сподобалося;

  • Це пісня, яку неможливо розлюбити. Кузьма - геній, який простими словами міг розповісти про найскладніші та найпрекрасніші речі. Як добре, що його не забувають. Думаю, що нікли не забудуть - він завжди з нами:

  • Монатік постарався, однак Кузьму ніхто не перевершить - так і має бути;

  • Ваууу, космос! Я закохалася в цю пісню;

  • Сльози на очах, коли чую цю пісню... Згадую молодість і не можу втриматися, щоб не заридати. Чудовий кавер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?