Морози, сніг і штормовий вітер: в Україні значно погіршиться погода
Категорія
Україна
Дата публікації

Морози, сніг і штормовий вітер: в Україні значно погіршиться погода

Морози, сніг і штормовий вітер: в Україні значно погіршиться погода
Джерело:  online.ua

У неділю, 22 березня Україну знову накриє холодний атмосферний фронт, який принесе з собою морози і сніг. Похолодання супроводжуватиметься штормовим вітром. Майже до кінця наступного тижня в Україні буде холодно, потепління очікується не раніше четверга, 26 березня. Точний прогноз погоди на найближчі дні повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У неділю, 22 березня, погода зіпсується в усіх регіонах України. На півночі, в центрі і на заході країни випаде мокрий сніг, а температура повітря вночі опуститься до -3°С. Очікується місцями утворення снігового покриву висотою 1-3 см, на дорогах - ожеледиця. Крім того, похолодання буде супроводжуватися поривами вітру до 15-20 м/с (І рівень небезпеки, жовтий).

У понеділок, 23 березня, опади припиняться, але морози посиляться. Днем, не дивлячись на яскраве сонце, температура повітря буде близько 0°С. Вночі морози сягнуть -4 ...- 6°С. Похолодання буде супроводжуватися сильним вітром.

У вівторок, 24 березня, синоптична ситуація не зміниться. Вдень повітря буде прогріватися не вище + 6°С, вночі температура буде знижуватися до -3 ...- 7°С.

У середу, 25 березня, погода в Україні буде холодною. Нічні заморозки збережуться, а вдень температура буде триматися на позначках +4 ... + 6°С.

У чевтерг, 26 березня, в Україні потеплішає до + 13°С. Правда, вночі ще буде незначний мінус. Опади не передбачаються.

Слід зазначити, що погода в березні 2020 року, за прогнозом синоптиків, буде непередбачуваною - в кінці місяця також не виключено похолодання зі снігом та заморозками.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, чи впливає погода на рівень смертності від коронавіруса. По даним китайських медиків, варіації в температурі і вологості досить сильно впливають на рівень смертності від інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?