Мощі 80 святих та церковне начиння намагались вивезти до Молдови — ДПСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Мощі 80 святих та церковне начиння намагались вивезти до Молдови — ДПСУ

Мощі 80 святих та церковне начиння намагались вивезти до Молдови — ДПСУ
Джерело:  online.ua

У Держприкордонслужбі повідомили про злочин на пункті пропуску “Табаки” на кордоні з Молдовою. Мощі 80 святих та церковне начиння намагались вивезти з України. Про злочин уже повідомлено поліції та СБУ.

Джерело: ДПСУ

Громадянин Молдови намагався вивезти з України мощі 80 святих

За повідомленням Державної прикордонної служби, громадянин Молдови намагався вивезти з України мощі 80 святих та церковне начиння.

Помічено ковчег із мощами було у пункті пропуску “Табаки”. На ковчезі знаходилися мощі 80 святих, ікона та храмовий аналой.

Фото: t.me/DPSUkr

Усі предмети “за дорученням друга” намагався вивезти молдованин до храму Покрови Пресвятої Богородиці, начебто на свято.

Повідомляється, що через недбале перевезення ковчега мощовики випали зі своїх місць.

Про злочин прикордонники вже повідомили поліції та СБУ.

Путін планує вивести 50% військ РФ із Білорусі

Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко офіційно підтвердив, що станом на 5 квітня ДПСУ не фіксує ударного угрупування армії РФ на території Білорусі, яке б було розпочати нове вторгнення на північному напрямку. Однак Демченко попередив, що Кремль планує перекинути 50% своїх військ із Білорусі на Донбас.

Окрім того, представник ДПСУ звернув увагу на те, що Держприкордонслужба робить все необхідне для укріплення лінії кордону і прикордоння.

Окрім того, не припиняються спільні навчання між підрозділами Білорусі та РФ. Однак до них переважно залучені солдати країни-агресорки.

Як стверджує речник ДПСУ, після проведення підготовки у російських військах відбувається ротація.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?