У друга Путіна Берлусконі виявили лейкемію
Категорія
Світ
Дата публікації

У друга Путіна Берлусконі виявили лейкемію

У друга Путіна Берлусконі виявили лейкемію
Джерело:  online.ua

У колишнього прем'єра Італії та поплічника Путіна Сільвіо Берлусконі діагностували лейкемію – серйозне захворювання клітин крові.

Джерело:  Corriere della Sera

У поплічника Путіна Берлусконі діагностували лейкемію

Як вдалося дізнатися журналістам, десять днів тому 86-річний політик потрапив до лікарні Святого Рафаеля у Мілані для обстеження.

Проте його виписку відстрочили на 4 дні у зв'язку з проблемами зі здоров'ям.

5 квітня офіційно стало відомо, що Сільвіо Берлусконі знаходиться у реанімації. Спочатку з'явилася інформація, що у нього проблеми з диханням, пов'язані з рецидивом пневмонії, однак справа виявилась не тільки в цьому.

Cільвіо Берлусконі страждає серйозним захворюванням крові: лейкемією. Болі, які мучать його, і пневмонія останніх кількох днів насправді є ускладненнями, які можуть завдати шкоди і так ослабленому організму, - повідомляє редакція видання.

Що важливо розуміти, колишній лідер Італії протягом останніх років справді мав серйозні проблеми зі здоров’ям.

Що Берлусконі говорив про напад РФ на Україну

Не можна не згадати про те, що політик відомий своєю дружбою з російським диктатором Володимиром Путіним.

Окрім того, декілька місяців тому Сільвіо Берлусконі спровокував новий гучний скандал, цинічно збрехавши, що очільник Кремля, мовляв, був змушений розпочати вторгнення в Україну, адже його про це попросили.

Як стверджує екслідер Італії, до війни проти України "Путіна підштовхнув російський народ, партія, його міністри".

Я навіть не зрозумів, чому російські війська розосередилися по Україні, хоча, на мою думку, вони мали залишатися лише навколо Києва, — нахабно заявив Берлусконі.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?