Моторошний суїцид в Києві: з'явилися подробиці про жінку, яка викинулася з дитиною
Категорія
Події
Дата публікації

Моторошний суїцид в Києві: з'явилися подробиці про жінку, яка викинулася з дитиною

Моторошний суїцид в Києві: з'явилися подробиці про жінку, яка викинулася з дитиною
Джерело:  ТСН

Стали відомі подробиці про жінку, яка на Позняках в Києві викинула з вікна трирічну дитину, після чого вистрибнула і сама.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Журналісти знайшли в соцмережі сторінку загиблої. Останній статус, який жінка опублікувала на сторінці: "Випадок - найбільший романіст в світі".
Сусіди підтвердили, що життєрадісна жінка на фото і є загибла. Також є інформація, що вона працювала помічницею судді у Верховному суді України.
Читайте також: Моторошний суїцид в Києві: з'явилися нові подробиці і фото
Сусіди, які і викликали поліцію, розповіли, що 30-річна жінка жила з чоловіком, вони часом сварилися, випивали. З чуток, жінка ходила до психолога, але була спокійною і привітною. У її чоловіка були проблеми з роботою.
"Я прокинувся від страшного крику дитини. "Мама, не треба", "мама, не треба". Постійно гулянки і п'янки, і одна за одною. Це жах, там дитина, він там маленький такий", - розповів сусід.
На оперативному відео видно, що в квартирі загиблої відносний порядок, сучасний ремонт, багато недешевих дитячих іграшок. Біля вікна стояла розсувна драбина.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що дитина, яку жінка викинула з квартири багатоповерхівки, померла в лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?