Музичний маніфест KAMI & GOVOR. Премʼєра на телеканалі М2
Категорія
Культура
Дата публікації

Музичний маніфест KAMI & GOVOR. Премʼєра на телеканалі М2

Музичний маніфест KAMI & GOVOR. Премʼєра на телеканалі М2
Джерело:  online.ua

5 липня, о 12:00, в етері музичного телеканалу М2 покажуть кліп KAMI & GOVOR на пісню "Моя Україна".

Джерело: online.ua

Кліп KAMI & GOVOR покажуть в етері телеканалу М2 

Пісня "Моя Україна" стала довгоочікуваним результатом роботи двох молодих та талановитих українських артистів — співачки KAMI та виконавця GOVOR (Дмитра Говоренка).

За словами музикантів, головна мета їхнього дебютного релізу — нагадати, що сила незламного духу українців у єдності. Ця музична історія про боротьбу, Перемогу та відродження України.

Вперше прем'єра спільної відеороботи артистів відбулася 4 липня у прямому етері національного телемарафону "Єдині новини", а також на ютуб-каналі online.ua.

Уже сьогодні, 5 липня о 12:00, ліричною новинкою від KAMI & GOVOR зможуть насолодитися глядачі музичного телеканалу М2.

Ця відеоробота про відродження України, про перемогу добра над злом. Адже добро завжди перемагало зло, так було і так буде. Сьогодні відбувається весна на всіх рівнях, все квітне. Це означає, що будуть плоди — плоди добра. Світ вже зробив свій вибір і ніколи не дозволить брехні здобути перемогу, — коментує результати роботи артистів генеральний продюсер проєкту Василь Мосійчук.

Як відбувався процес створення пісні та кліпу "Моя Україна"

За словами співаків, все почалося зі слів приспіву пісні, які спонтанно прийшли до KAMI.

На цьому її творчий пошук не зупинився — співачці вдалося розвинути свою ідею та втілити її в життя у співпраці з GOVOR (Дмитром Говоренком).

Разом вони довершили задум та перетворили його на пісню про незламний дух українського народу.

Напевно, що все почалося з приспіву. Це той випадок, коли все відбувається на одному подиху, ніби ненароком. А в результаті ми створили ніжну композицію з потужним меседжем, — згадує KAMI.

Варто також зазначити, що яскравий та символічний кліп на пісню "Моя Україна" став результатом спільної роботи команди оnline.ua та Govor Production.

Його частково відзняли у передмісті Києва, де досі можна побачити зруйновані будинки та розстріляні дитячі майданчики, які щоденно нагадують, що війна триває.

Ці місця закарбовані в серцях українців та всього світу. У відеороботі вони мають на меті наголосити на злочинах проти українців та людяності, скоєних росією.

Однак насамперед ця музична історія також про нашу боротьбу, нашу Перемогу та відродження України.

Ми вистояли, ведемо боротьбу, обов’язково переможемо та відбудуємо нашу країну. Ми зробимо все, щоб жити стало краще, а Україна розквітла знову, — додав GOVOR про роботу над кліпом.

Не можна також не згадати про те, що виконавець та продюсер продовжує свою активну роботу у громадському секторі. Благодійний фонд Дмитра Говоренка “GOVOR HELP” спільно з ГУР Міноборони України зібрали 20 млн гривень на українські дрони-камікадзе у грудні 2022 року.

Послухати трек “Моя Україна” від KAMI&GOVOR на стримінгових платформах можна за  посиланням.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?