На базі армії РФ в окупованому Мелітополі вибухнули склади із боєприпасами
Категорія
Україна
Дата публікації

На базі армії РФ в окупованому Мелітополі вибухнули склади із боєприпасами

На базі армії РФ в окупованому Мелітополі вибухнули склади із боєприпасами
Джерело:  online.ua

За інформацією мера тимчасово окупованого Мелітополя Івана Федорова, протягом ночі у місті лунали вибухи через детонування боєприпасів на військовій базі злочинної армії РФ на території заводу "Гидромаш". 

Джерело: Telegram-канал Івана Федорова

Що відомо про наслідки вибухів на базі окупантів в Мелітополі 

Зазначається, що серія потужних вибухів пролунала через детонацію боєзапасів, які військові окупаційної армії РФ зберігали на території заводу "Гідромаш".

Надто гучно було на захопленому рашистами заводі Гідромаш, де вони розмістили чергову військову базу, - зазначив Федоров.

Він додам, що гуркіт тривав декілька годин. Водночас Федоров закликав дочекатися подробиць від Сил оборони України.

За інформацією видання  "РІА Мелітополь",

вуки вибухів особливо голосно могли чути жителі Нового Мелітополя.

Сам завод "Гідромаш" російські загарбники перетворили на свою військову базу.

На самому заводі зберігався склад БК. Після вибухів ще близько години детонували снаряди, - зазначають автори публікації.

На ранок жителі Мелітополя бачили дим над заводом. Також стало відомо, що через вибухову хвилю в будинках поруч із підприємством вилетіли шибки. Ніхто із мирних громадян не постраждав.

Після вибухів на складі БК інтервенти спішно почали виганяти з підприємства своє озброєння, а містом "почалося активне пересування" окупантів.

Росіяни знову невдало палять на окупованих територіях. Ще й так, що детонує та детонує. Очевидно лише одне: окупанти, біжіть вже з нашої землі, - наголосив Федоров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?