Актори чи воєнні злочинці: хто насправді стояв за спиною Путіна під час новорічного звернення
Категорія
Політика
Дата публікації

Актори чи воєнні злочинці: хто насправді стояв за спиною Путіна під час новорічного звернення

Актори чи воєнні злочинці: хто насправді стояв за спиною Путіна під час новорічного звернення
Джерело:  online.ua

Новорічне звернення російського диктатора Володимира Путіна суттєво не відрізнялося від його попередніх абсурдних виступів. Єдиний момент, на який звернули увагу абсолютно усі, — це тло з людей у військовій формі. Більшість користувачів мережі була переконана, що очільник Кремля знову використав масовку для запису ефектного відео. Однак команді розслідувачів Еvocation вдалося дізнатися, хто ж насправді стояв за спиною диктатора під час його новорічного звернення до росіян.

Джерело: Еvocation

Капітан Сидоренко Анна Сергіївна

Після виходу в етер новорічного звернення Путіна користувачі соцмереж вирішили, що блондинка за його спиною – це Лариса Сергухіна, “героїня” багатьох пропагандистських сюжетів за участю кремлівського карлика. Однак, як виявилося, це зовсім інша жінка – капітан Сидоренко Анна Сергіївна.

Сидоренко та Путін у Кремлі (фото — Kremlin.ru)

Вона проживає у місті Благовіщенську разом із дочкою та очолює медичну службу 71-го мотострілецького полку (в/ч 16544, ст. Калинівська, Чеченська республіка). Здобула орден мужності за участь у “сво”.

Єфрейтор Матвєєв Тимофій Олександрович

Цьому хлопцю на фото лише 21 рік, а він уже встиг стати воєним злочинцем.

Матвєєв та Путін у Кремлі (фото — Kremlin.ru)

Матвєєв нагороджений званням герой Росії "за неодноразове прояв мужності та героїзму" у загарбницькій війні проти України.

Лейтенант Короленко Валентина Володимирівна

30-річна жінка нарзі перебуває в медичній службі 76-ї десантно-штурмової дивізії, проживає в місті Батайськ, Ростовська область.

Короленко у Кремлі (фото — Kremlin.ru)

Її нагородили медаллю "За порятунок вмираючих", хоча тактична медицина армії РФ, як показала практика, найчастіше полягає у добиванні своїх поранених.

Полковник Шишкін Віталій Андрійович

Цей воєнний злочинець народився 24 березня 1982 року. Шишкін служить командиром 559 бомбардувального авіаційного полку 1-ї змішаної авіаційної дивізії ВПС РФ (в/ч 75392, м. Морозовськ, Ростовська область).

Російський полковник Віталій Шишкін (фото — Kremlin.ru)

Літаки цього підрозділу активно бомбили Харків у перші місяці повномасштабного вторгнення РФ. Сам Шишкін отримав орден "За заслуги перед Батьківщиною" I ступеня.

Майор Волков Євген Олексійович

Волков – кадровий військовий. Бере участь у вторгненні в Україну ще з серпня 2014 року, тоді був командиром 2-ї танкової роти 136-ї окремої мотострілецької бригади 58-ї армії (м. Буйнакськ, Республіка Дагестан).

Волков з донькою (фото - відкриті джерела)

Свою злочинну діяльність він продовжив і з початком так званої "сво", за що отримав орден мужності. Проживає Волков у місті Кіров, разом із дружиною Алісою (у дівоцтві – Анамова) та донькою.

Старший лейтенант Гвоздєров Олександр Олександрович

Цей військовий злочинець навчався на пілота бойового вертольота. Згідно з даними журналістів, служить у флотській авіації чи морській піхоті. Нагороджений орденом мужності за участь у “сво”.

Російський лейтинант Гвоздєров (фото - відкриті джерела)

 Проживає Волков у місті Шумерля, Чуваської республіки, де його батько має фермерське господарство.

Окрім того, на відео за спиною Путіна розслідувачі також розгледіли:

  • майора Дмитра Мирона, який командує розвідротою 7-ої окремої мотострілецької бригади 2 армійського корпусу у Луганській області;

  • рядового Анатолія Михайленка, який потрапив під часткову мобілізацію;

  • підполковника Анатолія Смердова. У медіа "прославився" після того, як погрожував мобілізованому петербуржцю "вибити зуби", "стукнути прикладом по голові" і "посадити в яму" за відмову брати участь у "сво";

  • старшого лейтинанта Юрія Шнайдера, який закінчив Рязанське вище повітряно-десантне командне училище й також воював проти України;

  • лейтинанта Івана Пазлієва. Він є учасником вторгнення РФ до Грузії у 2008 році. Пазлієв отримав орден "За заслуги перед Батьківщиною" ІІ ступеня завдяки зв'язкам свого батька.

Путін та масовка із воєнних злочинців (фото - evocation.info)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?