На будівництві в Києві сталася страшна трагедія, стали відомі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

На будівництві в Києві сталася страшна трагедія, стали відомі деталі

На будівництві в Києві сталася страшна трагедія, стали відомі деталі
Джерело:  Сьогодні

У четвер, 22 грудня, в Києві на вулиці Лобачевського впав майданчик з будівельного крана, в результаті чого загинула одна людина, ще двоє постраждали.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Сегодня.
"Це сталося на території будівництва, де стоять чотири баштові крани. Бригада проводила демонтаж одного з них. У якийсь момент відбулося падіння монтажного майданчика. Один чоловік 1966 року народження загинув, впавши вниз", - розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук.

Читайте також: У Києві Mercedes влетів у маршрутку: з'явилися фото і відео серйозної аварії
Ткачук зазначив, що ще двоє робітників застрягли на 60-метровій висоті на майданчику. Постраждалим 36 і 30 років.
"Туди піднялися наші рятувальники. Надали постраждалим долікарську медичну допомогу (вони отримали дуже важкі травми, пов'язані з переломами рук і ніг). Чоловіки були повантажені в спеціальне рятувальне цебро, спущені вниз і передані медикам швидкої допомоги. Обидва доставлені в лікарню", - повідомив представник КМДА.
За словами рятувальників, матеріали про подію направлені до поліції Києва, тепер правоохоронці повинні провести розслідування і перевірити, чи дотримувалися будівельники заходів безпеки при проведенні робіт.
"Справа в тому, що подібні роботи - дуже специфічні. По-перше, бригада повинна мати дозволи, допуски, пройти спеціальне навчання. Друге, повинен бути паспорт проведення демонтажу великого баштового крана. Також необхідно дотримуватися певних заходів безпеки при проведенні робіт. Все це повинна перевірити слідча група", - відзначили в управлінні з питань НС КМДА.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві постраждали п'ять осіб під час сутичок через знесення кіосків біля метро "Політехнічний інститут".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?