На Черкащині під час підняття Зеленським Державного Прапора затримали представників Нацкорпусу
Категорія
Україна
Дата публікації

На Черкащині під час підняття Зеленським Державного Прапора затримали представників Нацкорпусу

На Черкащині під час підняття Зеленським Державного Прапора затримали представників Нацкорпусу
Джерело:  online.ua

Під час церемонії підняття Державного Прапора України в географічному центрі України на Черкащині за участю президента Володимира Зеленського поліція затримала шістьох осіб. 

Джерело: пресслужба поліції Черкаської області.

Зазначається, що чоловіки грубо порушували громадський порядок, чинили хуліганські дії та не виконували вимог працівників поліції. Їх доставили до місцевого відділку поліції.

"Сьогодні, 23 серпня, у Черкаській області під час заходів за участю Президента України, присвячених підняттю Державного Прапора, група невідомих осіб намагалася зірвати захід шляхом несанкціонованого встановлення звукопідсилювальної апаратури у місці проведення заходу. При цьому чоловіки не виконували законних вимог поліцейських і порушували громадський порядок.

Правоохоронці зреагували на ситуацію і не допустили правопорушень", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в правопорушників не було відповідних дозволів, тепер встановлюються їхні дані, а їхнім діям надається правова кваліфікація.

Заява "Національного корпусу"

Водночас про затримання своїх прихильників заявила політична партія “Національний корпус”.

“Ветерани, які прийшли на захід, хотіли поставити Зеленському кілька питань, зокрема щодо політики капітуляції та безкарності проросійських сил.

Натомість всі сили правоохоронців були кинуті на те, щоб не допустити ветеранів до місця зустрічі з президентом. Поліція із застосуванням сили та сльозогінного газу відтіснила ветеранів. У результаті сутичок затримано 6 осіб”, - йдеться в повідомленні організації в Telegram-каналі.

Підняття Державного Прапора України

Сьогодні, з нагоди Дня Державного Прапора України, було піднято державний символ у георгафічному центрі України в селі Мар’янівка Черкаської області.

В святковому заході взяв участь президент Володимир Зеленський, високопосадовці та популярні артисти.

"Ми разом підіймаємо прапор та повинні підіймати Україну. Підіймати Україну тільки разом та тільки вгору", - сказав Зеленський під час церемонії.

Також одночасно державні прапори підняли й в усіх обласних містах України.

Читайте також:

  • Найбільший прапор України у Києві отримав новий тризуб перед Днем Незалежності.

  • Зеленський розкрив план Києва щодо Криму та Росії-окупанта.

  • Прапор України вже над Кримом - з'явилися видовищні фото і відео неймовірної події.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?