На "діамантового" прокурора напали - ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

На "діамантового" прокурора напали - ЗМІ

На "діамантового" прокурора напали - ЗМІ
Джерело:  УНН

Адвокат "діамантового" прокурора екс-заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця Віктор Петруненко повідомив, що на його підзахисного вчинили напад.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"Півгодини тому (станом на 13:30 - Ред.) на Олександра Корнійця в Києві вчинили фізичний напад. Йому завдали тілесних ушкоджень", - сказав адвокат.
Він також розповів, що Корнієць викликав швидку допомогу і співробітників поліції.
У свою чергу УНІАН повідомив, що у Корнійця була зустріч в ресторані "Крим" на Майдані Незалежності. Після завершення зустрічі його на виході наздогнали четверо невідомих чоловіків та побили, завдаючи удари в голову і спину.
Нагадаємо, Корнійця та екс-першого заступника начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна затримали 5 липня 2015 роки за отримання хабара в розмірі 3 млн 150 тис. грн.
Також під час обшуків у Шапакіна було вилучено 400 тис. дол., а у Корнійця - значна кількість ювелірних виробів, 65 діамантів і автомат Калашникова.
4 січня Генеральна прокуратура передала провадження стосовно так званих "діамантових прокурорів" до суду.
Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід для Шапакіна і Корнійця у вигляді утримання під вартою з розміром застави в 3,2 млн грн. Обидва підозрюваних внесли заставу і вийшли з СІЗО.
Також повідомлялося, що під час обшуку у Корнійця були вилучені копії особистих документів звільненого генпрокурора Віктора Шокіна, серед яких паспорти та документи на нерухомість.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?