На Донбасі бойовики вбили ще 2 українських воїнів
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі бойовики вбили ще 2 українських воїнів

На Донбасі бойовики вбили ще 2 українських воїнів
Джерело:  online.ua

12 квітня на Донбасі проросійські сили здійснили 15 обстрілів і 2 дистанційних мінування, застрелили одного українського бійця. До 7 ранку 13 квітня вони здійснили один обстріл і скинули гранати безпілотниками – вбили одного воїна і поранили ще двох. 

Джерело:  ранкове зведення  штабу ООС

Що відбувається на Донбасі

Протягом 12 квітня в районі проведення операції ООС окупанти 17 разів порушили режим припинення вогню, серед яких 15 – обстріли позицій українських захисників та 2 – дистанційне мінування мінами ПОМ-2.

"Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу селища Південне, противник вів обстріл із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, з озброєння БМП-1, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Неподалік населених пунктів Шуми та Зайцеве російсько-окупаційні війська відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що в результаті прицільного обстрілу один боєць ЗСУ отримав вогнепальне кульове поранення, не сумісне з життям.

Наразі відомо, що протягом 13 квітня путінські бойовики 3 рази порушили режим припинення вогню, з яких 1 обстріл позицій українських захисників та 2 перетини лінії розмежування ворожим БПЛА.

Згідно з останніми даними, в районі населеного пункту Майорське, БПЛА ворога, перетнувши лінію розмежування, здійснили скидання гранат на позиції українських підрозділів, в результаті чого один військовослужбовець отримав поранення, не сумісне з життям.

"Ще двоє військовослужбовців зі складу об’єднаних сил отримали поранення. Воїнам оперативно надано медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу", - повідомляє штаб ООС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?