Бойовики почали мінувати мости в окупованому Донецьку
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики почали мінувати мости в окупованому Донецьку

Бойовики почали мінувати мости в окупованому Донецьку
Джерело:  online.ua

Член української делегації у Тристоронній контактній групі Сергій Гармаш звертає увагу українців та міжнародної спільноти на те , що проросійські сили в окупованому Донецьку почали мінувати мости, щоб начебто вберегтися від "наступу України". За словами політика, це провокація має на меті залякати місцевих жителів.

Джерело: "24 канал"

Що задумали бойовики

Як стверджує Гармаш, ворог у поспіху почав змінювати свій сценарій. На переконання посадовця, велику роль у цьому зіграла реакція Штатів, НАТО та послів G7.

"Президент Росії Володимир Путін вже не наважиться ввести "миротворців" для нібито "захисту російських громадян", - переконаний політик.

За словами посадовця, команда очільника Кремля залишає для себе все менше можливості втрутитися, якщо Україна першою не почне військові дії.

"Я знаю від своїх знайомих в Донецьку, що там мінують мости для того, щоб убезпечити себе від "наступу України". Не знаю, це провокація чи самозалякування, залякують місцевих для мобілізації", - стверджує представник українськоїделегації в ТКГ.

Сергій Гармаш звертає увагу на те, що з кожним днем цієї "гри м'язами" стає дедалі очивидніше: навряд чи російський диктатор наважиться на серйозну гру.

Офіційна Москва прекрасно усвідомлює, що в нашій країні не вдасться повторити грузинський сценарій 2008 року.

Політик також нагадав про те, що міжнародна спільнота вже заявила про свою позицію з цього приводу.

Погрози Кремля Україні

Не можна не згадати про те, що нещодавно заступник очільника адміністрації президента РФ Дмитро Козак, який бере участь у нормандських перемовинах у ролі політрадника, почав публічно погрожувати офіційному Києву, що початок українською стороною бойових дій на Донбасі може змусити Росію стати на захист своїх громадян, і це буде "початок кінця України".

Коротко про загострення ситуації на Донбасі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?