На Донбасі нові втрати: штаб АТО озвучив подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі нові втрати: штаб АТО озвучив подробиці

На Донбасі нові втрати: штаб АТО озвучив подробиці

У п'ятницю, 3 лютого, в зоні АТО на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, ще п'ятеро отримали поранення.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Станом на 18:00 на Донбасі зафіксовано 66 обстрілів. На Донецькому напрямку бойовики ДНР, використовуючи РСЗО БМ-21 "Град", вели вогонь по Галицинівці, з 152- і 122-міліметрової артилерії, 120 і 82-міліметрових мінометів - по Авдіївці, Луганському, Троїцькому. По Пісках і Луганському неодноразово вогонь вели танки.

Читайте такожОбстріл Авдіївки: з'явилася нова трагічна новина
"На Маріупольському - з РСЗВ БМ-21 "Град", 152 і 122 міліметрової артилерії обстріляли Талаківку. З 120 і 82 міліметрових мінометів - Водяне, Красногорівку, Новотроїцьке, Лебединське, Павлопіль, Широкине, Мар'їнку, Чермалик. З гранатометів - Гнутове. По Павлопілю вогонь вів снайпер. По Водяному - БМП, по Чермалику - ПТРК, а по Широкиному - танк", - розповіли в штабі АТО.
На Луганському напрямку бойовики зі 152-міліметрової артилерії обстрілювали Новозванівку, а з 120- і 82-міліметрових мінометів - Троїцьке, Попасну і Новозванівку, з гранатометів - Кримське.
Як повідомляв ONLINE.UA, упродовж 2 лютого бойовики 114 раз відкривали вогонь по українських позиціях, в результаті загинули чотири бійці Збройних сил України, ще 17 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?