На Донбасі ЗСУ знищили майже 50 одиниць техніки РФ й збили гелікоптер
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі ЗСУ знищили майже 50 одиниць техніки РФ й збили гелікоптер

На Донбасі ЗСУ знищили майже 50 одиниць техніки РФ й збили гелікоптер
Джерело:  online.ua

Протягом 4 червня на Сході України Збройним Силам вдалося знищити 47 одиниць ворожої техніки, зокрема й гелікоптер К-52.

Джерело: угруповання  Об'єднаних сил, оперативно-тактичне угруповання "Схід"

Наші бійці знищили майже 50 одиниць техніки РФ на Донбасі

Українські воїни успішно відбили 5 атак загарбників, на трьох локаціях не зупиняються бої.

За словами представників ЗСУ, їм вдалося знищити 3 танка, 4 артилерійські системи, 11 бойових броньованих машин, 26 одиниць автомобільної техніки.

Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили бойовий гелікоптер К-52, та 2 безпілотні літальні апарати типу "Орлан-10". В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" українська наша артилерія наносила вогневе ураження по скупченню особового складу та техніки російських військ, також було знищено два склади з боєприпасами та командно-спостережний пункт, - йдеться в повідомленні.

Фото - скриншот

Згідно з останніми даними, втрати противника 4 червня на Донбасі складають:

  • особового складу – 60,

  • БТР – 1,

  • ББМ – 1,

  • мінометів – 2,

  • АТТ – 26,

  • паливозаправників – 1,

  • БПЛА – 3.

Не можна також не згадати про те, що протягом поточної доби солдати РФ обстріляли близько 30 населених пунктів в Донецькій та Луганській областях, зруйнували і пошкодили 27 цивільних об’єктів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?