На Харківщині затримали водія з цілим арсеналом зброї в авто: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Харківщині затримали водія з цілим арсеналом зброї в авто: з'явилися фото

На Харківщині затримали водія з цілим арсеналом зброї в авто: з'явилися фото

У Харківській області на посту "Пісочин" був затриманий автомобіль, в якому правоохоронці виявили пістолети, гранати, патрони та магазини до автомата Калашникова, а також димові шашки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook начальника ГУ Нацполіції в Харківській області Анатолія Дмитрієва.
"Сьогодні співробітники Управління превентивної діяльності разом з бійцями спецпідрозділу поліції «Харків» затримали на посту "Пісочин" автомобіль з цілим арсеналом зброї та іншими цікавими речами. З водієм іномарки, який є цивільною особою, в салоні були люди у військовій формі", - написав він.

Читайте також: СБУ знайшла біля бази відпочинку схованку з боєприпасами: з'явилися фото
Він зазначив, що правоохоронці виявили в авто пістолети, димові шашки, права, гранати, патрони та магазини до автомата Калашникова. Поліція з'ясовує, куди прямували затримані і з якою метою їм знадобилася така кількість небезпечних предметів.
Як повідомляв ONLINE.UA, 10 квітня поліцейські затримали на блокпосту під Слов'янськом на Донбасі чоловіка з гранатами і начиненим пластидом боєприпасом, які він намагався вивезти в Харківську область.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?