На Херсонщині росіяни примушують отримувати паспорти РФ — погрожують виселенням
Категорія
Україна
Дата публікації

На Херсонщині росіяни примушують отримувати паспорти РФ — погрожують виселенням

На Херсонщині росіяни примушують отримувати паспорти РФ — погрожують виселенням
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, у Токарівці на Херсонщині російські солдати погрожують місцевим жителям виселенням та вивезенням за межі окупованих територій, якщо вони не отримають паспорти РФ до 1 жовтня.

Джерело: Фейсбук-сторінка  Генштабу ЗСУ

У Херсонській області росіяни примушують отримувати паспорти РФ

Як вдалося дізнатися Генштабу ЗСУ, у Маріуполі вчителям погрожують звільненням у разі відмови обмінювати український паспорт на російський, іншим жителям дозволяють не здавати український паспорт при отриманні російського.

Окрім того, наголошується, у Херсоні росіяни виселили мешканців кількох гуртожитків для подальшого заселення військовослужбовців російських окупаційних військ, які прибули на посилення підрозділів на цьому напрямку.

Що відбувається на фронті 30 вересня

Також вказано, що протягом доби армія РФ завдала 5 ракетних та 11 авіаційних ударів, здійснила понад 100 обстрілів з РСЗВ.

За попередінми даними, постраждало майже 50 населених пунктів зокрема Слов’янськ, Краматорськ, Бахмут, Дніпро, Кривий Ріг, Миколаїв, Нікополь, Вознесенськ, Павлівка, Високопілля, Білогірка та Мирне.

Протягом минулої доби українські воїни успішно відбили атаки ворога в районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Весела Долина, Бахмутське, Одрадівка, Курдюмівка, Нью-Йорк, Первомайське та Безіменне.

Українська авіація завдала 29 ударів по позиціям ворога й уразила 6 опорних пунктів, 20 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 3 зенітних ракетних комплексів ворога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?