Путін може оголосити про анексію окупованих територій України 30 вересня — розвідка Британії
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін може оголосити про анексію окупованих територій України 30 вересня — розвідка Британії

Путін може оголосити про анексію окупованих територій України 30 вересня — розвідка Британії
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися британським розвідникам, під час виступу перед обома палатами російського парламенту 30 вересня очільник Кремля Володимир Путін може оголосити про анексію окупованих російською армією територій України.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Великої Британії

Коли Путін може оголосити про анексію окупованих територій України

Існує реальна можливість, що Путін використає свій виступ для офіційного оголошення про приєднання окупованих регіонів України до Російської Федерації, - повідомляє Міноборони Британії, звертаючи увагу на те, що "референдуми", які зараз проходять на цих територіях, повинні завершитися 27 вересня.

Як зазначають британські розвідники, команда диктатора Володимира Путіна досі плекає надію, що будь-яке оголошення про анексію буде розглядатися як виправдання "спеціальної військової операції" та консолідує патріотичну підтримку конфлікту.

Фото - twitter.com/DefenceHQ

Оборонне відомство Британії наголошує, що це прагнення, цілком можливо, буде підірвано зростаючою внутрішньою обізнаністю про нещодавні невдачі армії РФ на фронті та зростаючим занепокоєнням щодо часткової мобілізації, яку Путін оголосив 21 вересня.

Не можна також не згадати про те, що країна-агресорка зіткнеться з організаційними труднощами із забезпеченням всього, необхідного для підготовки мобілізованих.

Саме тоиу росіяни можуть опинитися на полі бою в Україні з мінімальною підготовкою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?