У Сибірі уже будують концтабори для росіян на тлі масових протестів
Категорія
Політика
Дата публікації

У Сибірі уже будують концтабори для росіян на тлі масових протестів

У Сибірі уже будують концтабори для росіян на тлі масових протестів
Джерело:  online.ua

Диктатор Володимир Путін буде намагатися різними способами придушити протестні настрої у Росії на тлі примусової мобілізації. Очільник Кремля планує без суду та слідства ув'язнювати сотні тисяч людей — ба більше, у Сибіру навіть почали будувати концтабори для незгодних з політикою президента РФ.

Джерело: "24 Канал" з посилання на свої джерела в українських спецслужбах

Путін має намір кинути до в'язниці майже 2 млн росіян

Як відомо, 26 вересня Кремль ухвалив рішення максимально мінімізувати можливість виїзду чоловічого населення за кордон.

Однак Путін усвідомлює, що це може лише посилити протести в країні-агресорці, тому вирішив повернутися до практики використання концентраційних таборів – протягом наступного року режим може кинути за ґрати два мільйони осіб.

Що важливо розуміти, з таким потоком затриманих існуюча російська система покарань впоратися не зможе, тому у лісах Сибіру розпочалося будівництво концтаборів.

Фактично Путін вирішив без суду та слідства саджати взагалі кожного, хто хоч чимось не сподобається силовикам. Вже найближчим часом у Росії масово відправлятимуть у табори десятки тисяч людей. І тих, хто насправді не любить терористичний режим, і тих, хто завжди підтримував Путіна та його поплічників, але просто опинився не в тому місці не у той час, - пояснюють журналісти.

За словами інсайдерів в спецслужбах України, позбавлення волі на 3 – 5 – 10 років для росіян стане чимось цілком звичним, як і масові затримання на вулицях зараз.

Хто ще може опинитися в російський концтаборах

Також російський диктатор хоче відправляти у концтабори солдат РФ, які повернулися з війни. Кожен, хто повернеться із зони бойових дій без рук чи ніг, буде примусово відправлений у табори. Очільник Кремля не хоче, щоб "щасливе" суспільство бачило покалічених війною людей.

Через табори також проходитимуть всі окупанти, яким пощастить вижити на полі бою та пройти через український полон. Їх кидатимуть за ґрати як зрадників, які не впоралися із завданням на фронті, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?