На Київщині прогримів вибух на заводі, відомо про п'ятьох постраждалих
Категорія
Україна
Дата публікації

На Київщині прогримів вибух на заводі, відомо про п'ятьох постраждалих

На Київщині прогримів вибух на заводі, відомо про п'ятьох постраждалих
Джерело:  online.ua

В неділю, 5 вересня, близько 16:00 стався паровий вибух на цукровому заводі в селищі Гребінки на Київщині. Про це до Білоцерківського районного управління поліції повідомив фельдшер швидкої медичної допомоги.

Джерело: поліція Київської області в Facebook.

Повідомляється, що поліцейські Білої Церкви з'ясовують всі обставини вибуху в селищі Гребінки.

В результаті вибуху постраждали п’ятеро людей, їхній стан наразі невідомий.

“На місце події негайно виїхала слідчо-оперативної група Білоцерківського РУП. За попередньою інформацією причиною аварії стала несправність одного із котлів.

Відомо, що серед постраждалих п‘ятеро людей, двоє з яких госпіталізували до столичної лікарні. Інших постраждалих доставили до Білоцерківської міської лікарні № 2. Стан потерпілих на даний час не відомий”, - йдеться в повідомленні поліції.

Цукровий завод в Гребінках

В селищі Гребінки знаходиться Саливонківський цукровий комбінат — один з найбільших виробників цукру України. Потужність заводу становить 6,8 тис. т буряка за добу. На заводі виробляється цукор білий кристалічний із цукрових буряків ІІ, ІІІ та IV категорій під ТМ ПАТ «Саливонківський цукровий завод».

Читайте також:

  • В Британії прогримів потужний вибух — перші фото.

  • 9 мирних жителів загинули внаслідок авіаудару США по авто смертника в Кабулі.

  • У Кабулі стався новий вибух — серед жертв є діти і жінки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?