На кордоні з Білоруссю мігранти скоїли напад на польських прикордонників
Категорія
Світ
Дата публікації

На кордоні з Білоруссю мігранти скоїли напад на польських прикордонників

На кордоні з Білоруссю мігранти скоїли напад на польських прикордонників
Джерело:  online.ua

28 серпня група нелегальних мігрантів скоїла напад на польських прикордонників на кордоні з Білоруссю. На місце події було направлено водомети.

Джерело: Прикордонна варта Польщі

Група нелегальних мігрантів скоїла напад на польських прикордонників

Як стверджує пресслужба Прикордонної варти Польщі 28 серпня, на ділянці прикордонної застави Дубіче-Церкевне група з 60 іноземців із білоруської території закидала камінням служби польських прикордонників.

На місце події було направлено спеціальний автомобіль Tajfun, оснащений водометами. Після прибуття машини група відійшла в Білорусь, водомети не застосовували, - повідомили в пресслужбі.

До слова, Tajfun є сучасним спеціалізованим поліцейським автомобілем з підвищеною стійкістю до ударів тупими й гострими предметами та до відкритого вогню, оснащеним двома водометами, адаптованими для поліцейських завдань.

Що відомо про ситуацію польсько-білоруському кордоні 

Нещодавно офіційна Варшава заявила, що перекине під білоруський кордон додаткові кілька тисяч військових.

Згідно з останніми даними, близько 10 тисяч солдатів перебуватимуть на кордоні: чотири тисячі безпосередньо підтримуватимуть Прикордонну службу, а шість тисяч будуть у резерві.

Польща, крім того, у такий спосіб реагує на провокації, які білоруські силовики влаштовують на кордоні з допомогою нелегальних мігрантів.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?