На Місяці помітили дивну величезну споруду
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

На Місяці помітили дивну величезну споруду

На Місяці помітили дивну величезну споруду
Джерело:  online.ua

Відомий тайванський уфолог Скотт Уоринг звернув увагу людства на дивну споруду, яку чітко видно на одному з відеофайлів від американського національного космічного агентства NASA. Ця споруда знаходиться в одному з кратерів на поверхні найближчого позаземного небесного тіла - Місяці.

Джерело: YouTube-канал Скотта Уоринга.

 Кожен глядач зможе знайти підтвердження висновкам відомого у всьому світі дослідника-ентузіаста з міста Тайпей Скотта Уоринга. Для цього достатньо лише так само уважно переглянути відео, яке надійшло з автоматичної міжпланетної станції НАСА Lunar Reconnaissance Orbiter.

Споруда з’являється на 07:03 хвилині у відео в правому верхньому куті і поступово переміщується ближче до центру. Вона розташована на внутрішній боковій поверхні кратера і має прямокутну форму. Скотт провів деякі підрахунки і зауважує, що діаметр кратера складає приблизно 5 кілометрів. В такому випадку розміри споруди будуть в межах не більш як 2 кілометри в довжину і півтора кілометри у висоту.

Споруда на Місяці зі сталі

Переглядаючи відео та скріншоти, можна зробити висновок про те, що споруда має яскраву світловідбивну поверхню. Уфолог вважає, що вона збудована зі сталі або іншого металу, і саме тому має здатність добре відбивати сонячні промені.

Скотт Уоринг зауважує, що він здивований не тим, що знайшов, а тим, що ніхто інший до нього не звернув увагу на яскраво виражену аномалію, яка має всі ознаки штучного походження, в одному з кратерів на відео. Адже це не перший рукотворний об’єкт або споруда, які уфолог постійно помічає на фотознімках та на відеокадрах, отриманих державними агенціями під час досліджень природного супутника Землі.

Читайте також:

  • Вчені заявили про "приреченість" Марсу до вимирання життя на планеті.

  • Астрономи з'ясували, що ж насправді знищує міжзоряні об'єкти в космосі.

  • Астрономи виявили частину речовини Всесвіту, якої не вистачало.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?