На одному з найбільших НПЗ в РФ спалахнула масштабна пожежа
Категорія
Події
Дата публікації

На одному з найбільших НПЗ в РФ спалахнула масштабна пожежа

На одному з найбільших НПЗ в РФ спалахнула масштабна пожежа
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ повідомили про масштабну пожежу на території Ангарської нафтохімічної компанії в Іркутській області. Зазначається, що там розтошований один з найбільших в Росії НПЗ.

Джерело: РосЗМІ

Що відомо про пожежу на одному з найбільших НПЗ в РФ 

Пожежа виникла сьогодні, 27 листопада. Вогонь охопив понад 200 метрів квадратних і поширився на технологічній установці теплообмінника промислового майданчика.

Загоряння ліквідували через чотири години. За даним російських ЗМІ, внаслідок пожежі ніхто не постраждав, а її причини буде встановлювати спеціальна комісія.

"Ангарська нафтохімічна компанія" входить до структури "Роснєфті" і є одним з найбільших нафтопереробних заводів. Потужність переробки нафти цієї компанії становить 10,2 млн тонн на рік.

Між тим генсек НАТО Єнс Столтенберг наголосив, що кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін планує використати зиму у війні проти України у якості зброї, однак йому не вдасться поставити українців на коліна масованими ракетними атаками по об'єктам енергетичної інфраструктури.

У НАТО чітко бачать, що Кремль реагує на поразку у війні з великою жорстокістю. Втім, зима не допоможе армії Путіна.

З настанням зими Москва почала бомбити енергопостачання України, щоб поставити країну на коліна. Путін намагається використати зиму як зброю. Але йому це не вдасться, - зазначив Столтенберг.

На переконання керівника Північно-Атлантичного Альянсу, країни-члени НАТО, зокрема, Німеччина, продовжують надавати потужну військову допомогу Україні.

Зокрема, в Альянсі переконані, що німецькі системи ППО допоможуть захистити будинки, школи та лікарні від російських ракет. Водночас Столтенберг наголосив, що усім партнерам необхідно збільшувати підтримку України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?