На Steam з’явилася гра Death from Above, у якій можна побути оператором українських дронів
Категорія
Технології
Дата публікації

На Steam з’явилася гра Death from Above, у якій можна побути оператором українських дронів

На Steam з’явилася гра Death from Above, у якій можна побути оператором українських дронів
Джерело:  online.ua

В Україні запустили гру Death from Above, яка дозволяє кожному відчути себе оператором українського дрону. 30% коштів від продажів буде розподілено між організаціями, що допомагають ЗСУ.

Джерело: Steam

В Україні запустили гру Death from Above

В Україні випустили гру "Death from Above", де гравці можуть посісти місце оператора українських безпілотників та боротися проти російської армії.

Повідомляється, що гра була розроблена українською Octobear Knight Games та фінською студією Rockodile Games, а видавцем виступив новий німецький паблішер Lesser Evil.

Також український гурт "Антитіла" взяв участь у проекті, їх пісня стала головним саундтреком гри.

Частину доходів Death from Above спрямують українським благодійним організаціям "Повернись живим" і "Армії дронів".

Про що гра Death from Above

Автори гри повідомляються, що "Death from Above" – це гра-симулятор дрона в аркадному стилі, дія якої відбувається в контексті російської агресії в Україні. Гравці беруть на себе роль українського військового оператора безпілотника, який бореться з ворожими силами, рятує цінне обладнання та відновлює ключові лінії зв’язку.

 Ви гратимете за українського військового оператора дрона, що бореться із окупантами, збирає цінне спорядження та відновлює лінії комунікації, пошкоджені внаслідок війни, – розповідають творці гри.

Однак, за їх словами, Death From Above не є просто грою, це також засіб вплинути на події в реальному світі. 30% чистих надходжень від продажу гри буде порівну розподілено між двома українськими благодійними організаціями, які підтримують ненаступальну допомогу Збройним силам України: “Повернись живим” і “Армія безпілотників”.

Таким чином, ви можете бути впевнені, що ваша покупка робить внесок у гідну справу. Щойно ми будемо беззбитковими в грі, ми збільшимо цей внесок, направивши 70% нашого чистого доходу на ці добрі цілі. Решта 30% будуть вкладені в подальший розвиток гри, – написали автори.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?