На Сумщині бійці тероборони ліквідували ДРГ армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

На Сумщині бійці тероборони ліквідували ДРГ армії РФ

На Сумщині бійці тероборони ліквідували ДРГ армії РФ
Джерело:  online.ua

Бійці підрозділів територіальної оборони Сумської області знешкодили прониклу на територію регіону диверсійно-розвідувальну групу окупаційної армії РФ.

Джерело: керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький

Що відомо про знищення ДРГ окупантів на Сумщині 

Тероборона Сумщини знищила російську диверсійно-розвідувальну групу! 22 грудня, зранку, група російських військових пересікла лінію державного кордону України. На території Краснопільської громади, поблизу села Високе, наші тероборонівці вступили в бій з російською ДРГ. Після короткого бою, втрати ворога – мінімум двоє вбитих. З нашого боку обійшлося без втрат, - зазначив Живицький.

У той же час речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що на сході України українські військові знищили 2 ворожих БПЛА.

Сьогодні збито Повітряними силами на східному напрямку два БПЛА, вранці та в обід, попередньо це "Орлан-10". Противник не припиняє проводити повітряну розвідку із допомогою безпілотників. Це небезпечно в плані збору інформації в реальному режимі часу, - зазначив Ігнат.

Між тим, за інформацією аналітиків військової розвідки Великої Британії, ситуація на українському фронті станом на 23 грудня залишається стабільною. При цьому на східному напрямі продовжуються запеклі бої.

За даними британської розвідки, росіяни намагаються прорвати позиції ЗСУ на трьох напрямках – у Донецькій та Луганській областях. Бої тривають у районі Сватового, Кремінної та Бахмута. В останньому населеному пункті ситуація більш напружена.

На решті дільниць фронту бої стабілізувалися. У Запорізькій та Херсонській областях українські бійці продовжують завдавати точних ударів по транспортним артеріям та скупченням ворожих військ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?