На Великдень запроваджують комендантську годину по всій території України
Категорія
Україна
Дата публікації

На Великдень запроваджують комендантську годину по всій території України

На Великдень запроваджують комендантську годину по всій території України
Джерело:  online.ua

В Офісі президента України повідомляють, що по всій території нашої країни у Великодню ніч діятиме комендантська година, на Сході і Півдні вона розпочнеться о 19:00, на решті території о 23:00, богослужіння можна буде подивитися онлайн.

Джерело: Фейсбук-сторінка заступника керівника ОПУ Кирила Тимошенка

По всій Україні запроваджують комендантську годину на Великдень

Сьогодні, 23 квітня, з 19 вечора до 5 ранку 24 квітня Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Харківська, Херсонська області будуть закриті для пересування громадян. У центральній частині та в західних областях комендантська година почнеться трохи пізніше – з 23:00 і теж триватиме 5 ранку, - повідомив Кирило Тимошенко.

Він також звернув увагу на те, що великодні богослужіння будуть проходити онлайн. Так, за словами представника ОПУ, о 23:30 в ефірі національного марафону покажуть службу з Михайлівського собору, а о 7:30 ранку – з греко-католицького Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві (також це богослужіння покажуть в ефірі каналу "Культура").

Фото - скриншот

Як стверджують очільники обласних військових адміністрацій, ухвалення рішення про запровадження комендантської години пов'язане із загрозою провокацій з боку російських загарбників.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?